Het kloppend hart van Waterland
Live

Heerlijk genieten bij Ontmoeten, koken en dineren in De Bolder

Gepubliceerd: Zaterdag 04 februari 2017 14:31

Heerlijk genieten bij Ontmoeten, koken en dineren in De Bolder

Tijdens een avondje tapas bereiden en dineren maakte afgelopen vrijdag de deelnemers aan Ontmoeten, Koken en Dineren op een interactieve en ongedwongen wijze kennis met andere mensen uit de gemeente Waterland.

In De Bolder werden rond 17.00 uur de deelnemers aan Ontmoeten, Koken en Dineren welkom geheten met een klein voorafje waarna zij al snel aan de gang gingen met het programma. Onder begeleiding van kookexpert Riet Staphorst, die al 33 jaar in het vak zit, werden er allerlei tapas hapjes voorbereid.

Ontmoeten, Koken en Dineren wordt georganiseerd voor zowel alleenstaande en nieuwe inwoners van Waterland, als ook voor iedereen die gewoon zin heeft om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen kon op een interactieve en ongedwongen wijze tijdens een avondje tapas maken kennis maken met andere mensen uit de gemeente Waterland.

Alle deelnemers kregen verschillende gerechten te bereiden. In de keuken en de algemene ruimte van De Bolder was een ieder druk bezig met zijn gedeelte van het diner. En toen een ieder klaar was, was het tijd om samen te dineren aan een mooi gedekte tafel.

Vrijdag 21 april is er weer een Ontmoeten, Koken en Dineren in De Bolder. Meer informatie hierover vindt u op: www.debolder.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services