Het kloppend hart van Waterland
Live

Hart van Nederland op bezoek bij Kelly Zeeman op Marken

Gepubliceerd: Maandag 10 juli 2017 18:49

Hart van Nederland op bezoek bij Kelly Zeeman op Marken

Foto: Kelly Zeeman

Aanstaande zondag begint het EK voetbal voor vrouwen. Om hier aandacht aan te besteden kwam Hart van Nederland langs bij Kelly Zeeman op Marken. Ze interviewden haar, haar ouders en oud-trainer Martin Boes. Het item is morgen om 18.00 en 22.30 uur te bekijken bij Hart van Nederland.

Voor het eerst in de historie is Nederland gastheer van het EK voor Vrouwen. Het UEFA Women's EURO 2017 heeft Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden. Zestien teams, waaronder de OranjeLeeuwinnen, komen van 16 juli tot en met 6 augustus in actie.

Kelly Zeeman: "Twee weken terug is Hart van Nederland bij mij op Marken geweest en heeft een mooi stukje gemaakt in aanloop naar het EK dat aankomende zondag eindelijk gaat beginnen. Mijn ouders, oud trainer Martin en Kevin komen ook aan het woord. Als het je leuk lijkt om te kijken... de uitzending is morgenavond om 18:00 en 22:30 uur bij Hart van Nederland (sbs6)."

De OranjeLeeuwinnen openen zondag 16 juli om 18.00 uur het EK met de wedstrijd tegen Noorwegen. De wedstrijd wordt gespeeld in Utrecht in Stadion Galgenwaard.

Bron: Kelly Zeeman

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services