Het kloppend hart van Waterland
Live

Grote drukte milieustraat Purmerend en afvalinzamelstation Edam-Volendam

Gepubliceerd: Donderdag 09 april 2020 10:33

Grote drukte milieustraat Purmerend en afvalinzamelstation Edam-Volendam

Foto: Gemeente Waterland

De Milieustraat in Purmerend wordt nog steeds heel druk bezocht. De gemeente Waterland roept inwoners op om alleen de milieustraat te bezoeken als dit strikt noodzakelijk is.

De gemeente plaatste op haar website het volgende bericht: "Het is nog steeds erg druk op de Milieustraat Purmerend. Toch willen we nog een keer benadrukken dat een ritje naar de Milieustraat op het moment geen uitje is. We zien namelijk veel bezoekers komen met maar weinig weg te brengen.


De gemeente roept inwoners van Waterland op om vooraf te bedenken of het handig en nodig is om zelf naar de milieustraat te rijden. U kunt uw bezoek voor een periode uitstellen.

Het alternatief is om een afspraak te maken om grofvuil thuis te laten ophalen. Dit kan digitaal op remondisnederland.nl/waterland/ Of men kan tijdens kantooruren bellen met het algemene telefoonnummer (0299) 407 671. Vanwege de aangepaste bezetting bij Remondis vanwege het coronavirus is het telefonisch erg druk. Het verzoek om het grofvuil zoveel mogelijk digitaal aan te melden.

De Milieustraat is maandag tot en met vrijdag open van 7.30 uur tot 13.00 uur (niet in het weekend). Om 13.00 uur gaat het hek dicht, ongeacht of er nog een rij wachtenden staat. Bedankt voor jullie geduld en begrip.Daarnaast een oproep van de Gemeente Edam-Volendam
Het blijkt dat veel inwoners uit gemeente Waterland met hun grofvuil het afvalinzamelstation van Edam-Volendam bezoeken. Dit is niet de bedoeling. Zij controleren hierop bij het afvalinzamelstation. Inwoners van gemeente Waterland worden teruggestuurd."

Bron: Gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services