Het kloppend hart van Waterland
Live

Grootschalige zoekactie naar vermiste Joop van Eck

Gepubliceerd: Maandag 14 oktober 2019 08:07

Grootschalige zoekactie naar vermiste Joop van Eck

Zondag 13 oktober is middels een Burgernet-melding een grootschalige zoektocht gestart naar de vermiste Joop van Eck uit Monnickendam. Helaas zonder resultaat. Vandaag wordt met man en macht doorgezocht.

De 65-jarige Joop van Eck ging gistermiddag wandelen rond de Pierebaan in Monnickendam en kwam niet meer terug. Hij heeft recent de diagnose van lymfeklierkanker gehad en hij heeft hier mentaal veel moeite mee. De politie heeft gisteren gezocht rond Monnickendam, inclusief helikopter met infrarood. Ze zoeken vandaag verder. Vanmiddag zullen ook reddingshonden meezoeken.

Signalement van Joop van Eck: Rode jas van Human Nature, vest blauw geruit, ook van Human Nature. zwarte Adidas trainingsbroek, wit T-shirt, bergschoenen (bruin). Hij draagt een zwarte bril, en heeft wit/grijs haar. 1.97m lang, slank postuur, loopt niet soepel.

Alle hulp bij het zoeken is welkom. Bram van Eck, de zoon van Joop van Eck, is inmiddels een Facebook-groep gestart voor mensen die willen meezoeken. U kunt zich aanmelden op: https://www.facebook.com/events/484098218851989/

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services