Het kloppend hart van Waterland
Live

Gratis naar de wedstrijd FC Volendam – FC Emmen. Ben jij er ook bij?

Gepubliceerd: Woensdag 24 augustus 2016 17:50

FC Volendam staat op dit moment samen met Jong Ajax aan kop in de strijd om de eerste periode van de Jupiler League. Daarom verbinden we onze kernwaarden “Gewoon, Gastvrij en Focus op de Jeugd” graag aan de eenmalige uitnodiging aan alle jeugd van 13 t/m 18 jaar, om komende vrijdag helemaal gratis de wedstrijd FC Volendam – FC Emmen te komen bezoeken!

Natuurlijk zijn er aan deze unieke actie voor FC Volendam kosten verbonden. In het kader van de recent vernieuwde en versterkte samenwerking hebben we Rabobank Waterland bereid gevonden om deze kosten te dragen. De Rabobank heeft de slogan “Een aandeel in elkaar” en levert graag haar aandeel aan deze unieke actie.

Vrijdag kan FC Volendam bij winst tegen FC Emmen een mooie stap maken richting de eerste periodetitel. We hebben jullie hulp daarom hard nodig!

Wat moet je doen?
Ga naar FCVolendam.nl/rabobankactie en download daar het speciale invulformulier. Vul dit formulier helemaal in en lever deze op de wedstrijddag in bij de kassa’s van het Kras Stadion. Je ontvangt dan een gratis kaart voor de Pé Mühren-tribune. De kassa’s zijn geopend vanaf 18:30 uur.

Tot ziens aanstaande vrijdag in het Kras Stadion, dan maken we er samen een mooi begin van het weekend van!

Bron: FC Volendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services