Het kloppend hart van Waterland
Live

Gratis concert Dulwich College London in Grote Kerk

Gepubliceerd: Zondag 13 oktober 2019 11:06

Gratis concert Dulwich College London in Grote Kerk

Foto: Dulwich College

Jonge muzikanten van Dulwich College London geven een gratis concert in de Grote Kerk in Monnickendam op zondag 20 oktober om 14.00 uur.

Dulwich College uit Londen is een van de meest gerenommeerde jongensscholen in het Verenigd Koninkrijk en viert dit jaar zijn 400 jarig bestaan. Dulwich College is een sociaal verantwoordelijke onafhankelijke jongensschool in Zuid-Londen, divers in onze sociale mix, breedte van talenten, karakter en achtergronden.

In het kader van 400 jarig bestaan komt er een groep jonge muzikanten voor 2 concerten naar Nederland, waaronder op 20 oktober in de Grote Kerk van Monnickendam en aanvang 14.00 uur. Het concert is gratis met een collecte aan de uitgang na het concert.

Kom luisteren naar een groep van 27 getalenteerde en virtuoze jonge muzikanten in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Zij spelen een prachtig en zeer gevarieerd en spannend programma. Met onder andere Ravel, Brahms, Sherwin, Mohr, Mozart en een Nederlandse première van het piano Quintet ‘One World’ van Alison Doubleday.

Bron: Grote Kerk Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services