Het kloppend hart van Waterland
Live

Gouden Award voor gegraveerde Hooidammer Supreme van Kaasmakerij Henri Willig

Gepubliceerd: Zondag 11 augustus 2019 14:42

Gouden Award voor gegraveerde Hooidammer Supreme van Kaasmakerij Henri Willig

Foto: Henri Willig Cheese

Tijdens de International Cheese Awards in Nantwich, Engeland heeft de Hooidammer Supreme, een biologische koekaas van Kaasmakerij Henri Willig een Gouden Award gewonnen.

Het familiebedrijf is trots dat deze exclusieve gegraveerde biologische kaas een gouden award heeft ontvangen in de categorie Best Organic Cheese, hard pressed non UK producers, tijdens de International Cheese Awards in Nantwich, Engeland. Sinds 1897 trekt deze International Cheese Award Show inzenders uit de hele wereld. In totaal deden meer dan vijfduizend inzendingen mee verdeeld over 260 categorieën.

 

Hooidammer is een merk van Kaasmakerij Henri Willig uit Katwoude. De Hooidammer biologische kazen van koe-, geiten- en schapenmelk, zijn een specialiteit voor de echte kaasliefhebber. Deze heerlijke Hollandse kazen zijn gemaakt van melk uit de biologische en biologisch-dynamische melkveehouderij.

Henri Willig is als familiebedrijf al meerdere jaren een begrip in de kaaswereld. Dit jaar viert Henri Willig zijn 45-jarig bestaan. De ambachtelijke kazen die in eigen beheer worden geproduceerd in de kaasmakerijen in Katwoude en Heerenveen genieten internationale waardering.

 

Bron: Biojournaal (www.biojournaal.nl)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services