Het kloppend hart van Waterland
Live

Gezellige buurtbarbecue bij Swaensborch

Gepubliceerd: Zaterdag 14 september 2019 11:11

Gezellige buurtbarbecue bij Swaensborch

Een groot aantal van de bewoners van de aanleunwoningen van Swaensborch organiseerden een buurtbarbecue. Vlees grillen met een sociale component, dat is het doel van deze middag.

De aanleunwoningen kent een aantal actieve bewoners die met elkaar dingen bedenken om elkaar te ontmoeten. En zo is ook het idee voor de buurtbarbecue ontstaan. Op het middenterrein, dicht bij de bekende volliere, was een aantal partytenten opgezet met hulp van kinderen en kleinkinderen van bewoners. Er werd gezorgd voor lekkere hapjes van de barbecue en drankjes van de soort fris, maar ook wel wat sterkers.


De sfeer zat er al vroeg goed in. Dat kwam niet alleen door het mooie weer, maar voornamelijk door het gewoon gezellig samenzijn. De initiatiefnemers, Kees de Ruijg en Jan Zoekende willen in overleg met Wonenplus meer activiteiten gaan doen. Zo wordt er gedacht aan het aanleggen van een kleine jeu-de-boules baan. Maar een ding is in ieder geval zeker: deze jaarlijkse barbecuetraditie krijgt zeker een vervolg.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services