Het kloppend hart van Waterland
Live

Gezellige Boldermarkt afgelopen 4 november

Gepubliceerd: Woensdag 07 november 2018 11:05

Gezellige Boldermarkt afgelopen 4 november

Foto: Ria Houweling

Afgelopen zondag 4 november was er weer een gezellige boldermarkt georganiseerd. Deze werd voor het eerst georganiseerd in de grote zaal van Karmac Bibliotheek.

Vanaf 12.00 uur konden de spullen ingebracht worden. Vanaf 13.00 uur was iedereen welkom en kon er gesnuffeld worden tussen de aangeboden spullen. Er was van alles te koop, speelgoed, boeken, kleding en nog heel veel andere leuke hebbedingetjes. Ook de bar was open voor een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Zondag 18 november organiseert de Bolder tussen 13.00 en 15.30 uur een speelgoedmarkt. Een rommelmarkt maar dan alleen met kinderspeelgoed. Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit nog een mooie gelegenheid om te kijken of er iets leuks tussen ligt.

Let op, tijdelijke locatie voor de speelgoedmarkt is de grote zaal van Karmac Bibliotheek, 't spil 19 in Monnickendam. De ingang van de speelgoedmarkt is links van de ingang van de Fysiotherapiepraktijk Ooster Ee.

Zelf speelgoed verkopen kan natuurlijk ook. Meer informatie hierover kunt u krijgen via 0628688276 of per e-mail info@debolder.com. Een tafel is 120 bij 60 cm.

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder / Foto: Ria Houweling (Waterland in Beeld)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services