Het kloppend hart van Waterland
Live

Gerenoveerd Sociaal Cultureel Centrum De Bolder officieel geopend

Gepubliceerd: Zondag 07 juli 2019 22:21

Gerenoveerd Sociaal Cultureel Centrum De Bolder officieel geopend

Foto: Ria Houweling

Het is inmiddels al meer dan een maand geleden, maar op zaterdag 25 mei is de gerenoveerde Bolder in Monnickendam officieel geopend. De opening werd verricht door burgemeester Luzette Kroon en wethouder Ton van Nieuwkerk van gemeente Waterland.

Iedereen die betrokken is bij De Bolder is heel trots op de gerenoveerde Bolder en iedereen was van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. En heel veel mensen waren op die oproep afgekomen. In De Bolder werken heel veel organisaties samen, want naast Sociaal Cultureel Centrum De Bolder is er ook plek voor VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland, Stichting Co-Nijntje, Stichting Maatschappelijke Dienstverlening (SMD), Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Team Sportservice en Diëtistenpraktijk Suus.

Na de opening was er voor de aanwezigen gelegenheid om De Bolder te bekijken. Bij alle in De Bolder deelnemende organisaties waren activiteiten georganiseerd en kon men informatie krijgen. Ook werden er demonstraties gegeven, was er muziek en waren er prijzen te winnen. Het werd een prachtige, feestelijke opening waarbij een ieder onder het genot van een hapje en een drankje het resultaat kon zien van de maandenlange renovatie van De Bolder.


 



 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services