Het kloppend hart van Waterland
Live

Genomineerden Ondernemersprijs presenteren zichzelf op Midwintermarkt

Gepubliceerd: Dinsdag 19 december 2017 22:08

Genomineerden Ondernemersprijs presenteren zichzelf op Midwintermarkt

Foto: Ria Houweling

Zondag 17 december stond op de Midwintermarkt in de oude binnenstad van Monnickendam ook een kraam van de Ondernemersverening Waterland. Daar stonden, gebroederlijk naast elkaar, de genomineerden voor de ondernemer van het jaar 2017, te weten Wiebe Willig (Henri Willig kaas), Willem Slot (van Geemen), en Cor Roos (Leguit en Roos).

Enthousiast probeerden ze ieder op hun eigen manier stemmen te winnen van het in grote getale gekomen publiek. De verleiding was groot met o.a. snert, kaas en chocolaatjes. Dat leverde een ongekend aantal stemmen op in een stembus die overvol werd aan het eind van de middag. Geen wonder bij het mooie weer, waarbij de zon veel Waterlanders naar de binnenstad lokte.

Op de compacte markt was weer veel te beleven van kleding tot pantoffels en van de IJsschuit tot de Rotary. Vlakbij de door de club gesponsorde prachtige kerstboom verkochten de leden kerststukjes, koekjes en natuurlijk Kerststerren voor de twee goede doelen van dit jaar te weten omroep PIM en de Speeltuin.

Ook de winkeliers lieten zich niet onbetuigd om de bezoekers van dienst te zijn in de in kerstsfeer omgetoverde winkels. Heeft u de markt gemist dat kunt u nog stemmen op de ondernemer van het jaar 2017 tot 22 december via www.ovwaterland.nl/stem. De uitslag wordt bekend gemaakt op de nieuwjaarsbijeenkomst van de OVW van 5 januari 2018. Eerder al op 29 december 2017 overhandigt de Rotaryclub de cheques aan de twee gekozen goede doelen van dit jaar.

Bron: Ondernemersvereniging / foto's: Ria Houweling


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services