Het kloppend hart van Waterland
Live

Genomineerden Ondernemersprijs 2018 krijgen jurybezoek

Gepubliceerd: Zaterdag 15 december 2018 18:55

Genomineerden Ondernemersprijs 2018 krijgen jurybezoek

Foto: Omroep PIM

De jury van de Waterlandse Ondernemersprijs 2018 heeft de drie genomineerden, te weten Fysiotherapie Ooster Ee, Bril & Lens en Cafetaria De Verkeerde Wereld, bezocht.

Uit de vele voordrachten die dit jaar bij de Ondernemersvereniging Waterland zijn binnengekomen voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2018 is door de jury een selectie gemaakt, die dit jaar heeft geleid tot drie nominaties. Fysiotherapie Ooster Ee uit Monnickendam, Bril & Lens uit Monnickendam en Cafetaria De Verkeerde Wereld uit Marken zijn de genomineerden voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2018.

Tot en met 16 december kan er door iedereen via www.ondernemendwaterland.nl/stem gestemd worden wie van de drie genomineerden het verdient de uiteindelijke winnaar van de ‘Waterlandse Ondernemersprijs 2018’ te worden. De jury heeft in de stemperiode ook een bezoek gebracht aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen.


De winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2018 wordt in de avond van vrijdag 4 januari 2018, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Waterland, bekendgemaakt.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services