Het kloppend hart van Waterland
Live

Foto-vaartocht voor de echte liefhebber in het Ilperveld

Gepubliceerd: Donderdag 05 mei 2022 12:50

Foto-vaartocht voor de echte liefhebber in het Ilperveld

Foto: Angelique Siegmund

Landschap Noord-Holland organiseert zondagmorgen 15 mei een speciale vaartocht voor enthousiaste (amateur) fotografen, varend tussen de vele eilandjes van het fraaie Ilperveld. Je krijgt volop de gelegenheid om prachtige natuur- en landschapsfoto's te maken.

Natuurfoto's vanaf het water
Het voorjaar is een prachtige tijd om de ontluikende natuur in het Ilperveld te fotograferen. Ook dit jaar is er de mogelijkheid om met vrijwilligers en amateurfotografen van Landschap Noord-Holland mee op ontdekkingstocht te gaan tijdens een foto-vaarexcursie door het veld, ten noorden van Amsterdam. Schipper en gids brengen je naar de meest fotogenieke plekjes en wijzen je op bijzonderheden in het veld. Zo kan je zelf de flora en fauna vastleggen, van macro-opnamen tot geweldige landschapsfoto's, luchten en panorama's. Zowel op het water als op het land wordt er ruim aandacht geschonken aan alle aspecten van de natuurfotografie.

Vroeg op voor het mooie licht
Onderweg gaan we aan wal op een van de eilandjes om ook daar mooie plaatjes te schieten. De vrijwilligers kunnen je desgewenst bijstaan en tips geven bij het maken van de opnames
We vertrekken vroeg omdat dan de lichtval en de kans op het zien en ontdekken van bijzondere flora en fauna het grootst is. Graag vanaf 6:30 uur verzamelen zodat we om 7:00 kunnen wegvaren.
Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en extra warme (regen)kleding en neem je camera en desgewenst verrekijker mee.

Wanneer: Zondag 15 mei van 07:00 tot 09:00 uur.
Waar: Verzamelen op de parkeerplaats Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer.

Zin om mee te gaan? Reserveer een plek aan boord op www.gaatumee.nl

Bron: Landschap Noord-Holland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services