Het kloppend hart van Waterland
Live

Fitstudio behaalt ruimschoots streefbedrag tijdens ALS Sunrise Walk

Gepubliceerd: Donderdag 23 maart 2023 13:43

Fitstudio behaalt ruimschoots streefbedrag tijdens ALS Sunrise Walk

Foto: Omroep PIM

Afgelopen zaterdag was het om 06.00 uur al een drukke bedoening in de Fitstudio in Monnickendam. Ongeveer 70 wandelaars druppelden de sportschool binnen omdat ze zich hadden opgegeven voor de zogeheten ALS Sunrise Walk. De bijdrage van deelname kwam ten goede aan de Stichting ALS Nederland.

Er is nog altijd geen oplossing voor deze ziekte en het bedrag is hard nodig om meer onderzoek te kunnen verrichten. De eigenaresse van de sportschool Jolanda Taal had een streefbedrag bedacht van 2500 euro. Dit bedrag werd ruimschoots gehaald en zelf tijdens de wandeling kwamen er nog donaties binnen.

De wandeling begon in de stromende regen, maar de sfeer was goed en die bleef. Iedereen deed het voor hetzelfde goede doel en in gedachte ook voor Erwin Out, die ook ex-lid is van de sportschool. Erwin lijdt aan deze nare ziekte. Tussen de wandelaars waren zijn vrienden en zijn zus ook van de partij.

Onderweg waren er 2 rustpunten ingelast waar de wandelaars werden voorzien van broodjes gesponsord door bakker Gutter en Dick Schaap.

De wandeling eindigde in de kantine van de handbalvereniging waar iedereen kreeg te horen dat het streefbedrag was opgehaald en er was natuurlijk voor iedereen nog een kopje koffie.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services