Het kloppend hart van Waterland
Live

Fitnessclub Monnickendam opent zijn deuren

Gepubliceerd: Vrijdag 08 juni 2018 10:09

Fitnessclub Monnickendam opent zijn deuren

Foto: Omroep PIM

Fitnessclub Monnickendam, gevestigd aan de Wilhelminalaan 56 in Monnickendam heeft vanaf 1 juni 2018 Sportcentrum Monnickendam overgenomen. Zij nodigen iedereen die hier nieuwsgierig naar is van harte uit om tijdens het openingsweekend (8 en 9 juni) langs te komen op de vernieuwde club.

Enkele maanden geleden is Sportcentrum Monnickendam op zoek gegaan naar een partij die geïnteresseerd is in een overname van de club en die hebben zij gevonden: Fitnessclub Nederland heeft de club overgenomen en gaat verder onder de naam Fitnessclub Monnickendam. Fitnessclub Nederland is een snel groeiende fitness-organisatie met vestigingen in Tiel, Vught, Schagen, Eindhoven, Deurne, Helmond en Zaltbommel. Er zit veel Westfriese nuchterheid in deze organisatie, de standplaats is namelijk Wervershoof. Vanuit daar worden ook de vestigingen Sport- en Wellnesscenter De Dars (Wervershoof) en Sport- en Wellnesscenter De Bloesem (Wognum) aangestuurd. ‘We vinden het belangrijk dat de huiselijke sfeer die er nu hangt, vooral blijft bestaan’, aldus Inge Schouten van Fitnessclub Nederland. 


In de maand mei is de club flink verbouwd. De ruimte is anders ingericht waardoor er meer ruimte is voor apparatuur. Ondertussen is de nieuwste apparatuur van het merk Matrix Benelux al geleverd.

De club verruimt de openingstijden. Iedere werkdag zullen de deuren open gaan vanaf 07.00 uur tot 22.30 uur (op vrijdag tot 21.30 uur). Op zaterdag en zondag is de club van 09.00 – 17.00 uur geopend. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een app welke voorzien is van vele gemakken waaronder trainingsschema’s. De fitnesscoach loopt tijdens begeleidingsuren op de vloer en zal de sporters helpen bij het behalen van hun sportdoelen.

Het aanbod van de groepslessen is uitgebreid o.a. met de groepsles spinning. Ook is Fitnessclub Monnickendam een samenwerking aangegaan met Ingvild Molenaar van YogaWays. In eerste instantie wordt YogaWays gedeeltelijk, en na de zomer in zijn geheel ondergebracht bij Fitnessclub Monnickendam. Door deze samenwerking worden er speciale abonnementen aangeboden waarin Yoga is opgenomen.

Fitnessclub Nederland werkt met abonnementen voor minimaal 3 maanden en waarbij een gratis tijdelijke stop 2x per jaar mogelijk is. De koffie, thee en cappuccino zal de club gratis aanbieden aan de leden.

Openingsactie
Op vrijdag 8 juni van 17.00 – 21.00 uur en op zaterdag 9 juni van 09.00 – 17.00 uur organiseren we een openingsweekend. Iedereen die graag een kijkje wil nemen in de nieuwe club is van harte welkom. 

Fitnessclub Monnickendam. Voor jou dichtbij.

Meer informatie: www.fitnessclubnederland.nl/clubs/monnickendam
 
Bron: Fitnessclub Monnickendam
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services