Het kloppend hart van Waterland
Live

Feestelijke viering 40-jarig bestaan Peuteropvang de Kladdegatjes

Gepubliceerd: Maandag 13 mei 2019 15:43

Feestelijke viering 40-jarig bestaan Peuteropvang de Kladdegatjes

Foto: Peuteropvang De Kladdegatjes

Onlangs is het 40-jarig bestaan van Peuteropvang de Kladdegatjes gevierd. De peuteropvang is een begrip op Marken.

Deze unieke en kleinschalige opvang is al jaren een vertrouwde plek waar peuters van hun 2e tot 4e jaar komen. Vrijwel de gehele Marker bevolking draagt de peuteropvang een warm hart toe middels giften, donaties en vrijwilligerswerk.


Deze mijlpaal is dan ook uitbundig gevierd. Na een ontvangst met koffie/thee en Marker taart was er voor de peuters een theatervoorstelling georganiseerd. Daarna konden de peuters zich uitleven op een gigantisch springkussen. De lokale ondernemers hebben belangeloos de lekkerste hapjes en drankjes gesponsord. Bovendien heeft de peuteropvang nog 4 hele mooie prentenboeken cadeau gekregen. Het was een zeer geslaagd feest.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door: Brasserie De Taanketel, Taverne De Visscher, Restaurant Land en Zeezicht, Bistro De Verkeerde Wereld, Deen Marken, Camping De Badhoeve, Regio Verzekeringen Marken en Marker Streekproducten.Peuteropvang de Kladdegatjes wil er graag nog 40 jaar aan vast plakken. Dus wordt uw kind binnenkort 2 jaar? Kom gerust een kijkje bij ons nemen!

 

Bron: Peuteropvang De Kladdegatjes

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services