Het kloppend hart van Waterland
Live

Expositie van Ankie Blommesteijn in dorpshuis Ilpendam geopend

Gepubliceerd: Vrijdag 15 februari 2019 18:52

Expositie van Ankie Blommesteijn in dorpshuis Ilpendam geopend

Foto: Omroep PIM

Op dit moment is er een expositie van Ankie Blommesteijn te bezichtigen in het dorpshuis van Ilpendam.

Ankie schildert al vele jaren en heeft daarbij ook vele cursussen en workshops gevolgd. De Stichting 55plus Ilpendam vond het tijd dat Ankie haar kunstwerken aan het grote publiek liet zien en zo ontstond het idee voor een expositie.

Ankie richt zich niet op één techniek want zij kan overweg met aquarel, acryl en olieverf. En hoewel de meerderheid van de expositie uit olieverf schilderijen bestaat gaat haar voorkeur toch uit naar acryl want zo zegt zij zelf: "olieverf heeft zo zijn voordelen maar met acryl hoe je niet te wachten want ik heb nooit zo heel veel geduld".

De expositie bevat een grote verscheidenheid aan schilderijen, toch hebben zij bijna allemaal wat gemeen want Ankie schildert graag de natuur. Ankie laat zich graag inspireren door de zon, de wind, het water en de daarbij behorende landschappen. Haar favoriete landschappen zijn die van de Wadden-eilanden, Ierland, Zwitserland maar ook het mooie Waterland.

De expositie is te bezichtigen op het moment dat er activiteiten in het dorpshuis plaatsvinden. Voor de complete agenda verwijzen wij u naar de website van het dorpshuis van Ilpendam: www.dorpshuisilpendam.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services