Het kloppend hart van Waterland
Live

Expositie Saskia Visser en Suzanne Compaan in toren Grote Kerk

Gepubliceerd: Zaterdag 24 augustus 2019 11:41

Expositie Saskia Visser en Suzanne Compaan in toren Grote Kerk

Foto: Summer of Arts

In het kader van Summer of Arts exposeren Saskia Visser en Suzanne Compaan van 26 augustus tot en met 1 september in de toren van de Grote Kerk in Monnickendam.

Saskia Visser en Suzanne Compaan zijn vriendinnen en collega’s in hun kunstenaarschap. Beiden werken ze graag met textiel – gecombineerd met materialen die soms behoorlijk contrasteren. Suzanne: “Ik hou net zoveel van harde als van zachte materialen en als ik niet wil kiezen, combineer ik ze gewoon. In mijn kettingen, of liever: draagbare objecten, combineer ik plastic met wol. Ze voelen licht en anders dan anders….daar hou ik van.”

Saskia experimenteert graag; op dit moment met wol en porselein. “Ik hou van delicate stofjes, maar kan ook als een blok vallen op een doosje met mini-scharniertjes. Grappig hé? Er ontstaat weer iets nieuws, iets onverwachts. De verrassing, daar gaat het mij om.”

 

De twee dames laten vanaf maandag t/m zondag (11.00-17.00 uur) veel van hun textielwerk zien en zullen ook gewoon aan het werk zijn. “Ik kan niet stilzitten”, zegt Saskia. Suzanne sluit zich daar direct bij aan. Meer informatie via mail (Saskia) arbeau@xs4all.nl en www.suzannecompaan.nl

 

Bron: Summer of Arts

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services