Het kloppend hart van Waterland
Live

Evean start met ‘Evean zorgt…..met muziek’ in zorgcentrum Swaensborch

Gepubliceerd: Zaterdag 01 oktober 2022 14:03

Evean start met ‘Evean zorgt…..met muziek’ in zorgcentrum Swaensborch

Foto: Pieter Pereboom

Zorgorganisatie Evean is gestart met het project “Evean zorgt…met muziek!”, waarbij Evean als organisatie muziek een grotere rol wil laten spelen in het leven van de bewoners, met als gevolg een hogere mate van welbevinden en kwaliteit van leven.

Vrijdag 23 september is binnen Evean gestart met “Evean zorgt….met muziek”. Om meer bekendheid hierover te geven gaat het project langs alle Evean locaties met een muzikale middag. Muziek is erg belangrijk binnen de zorg, vooral in de ouderenzorg. De aftrap was bij zorgcentrum ‘Swaensborch’ in Monnickendam.

Bewegen, dansen en inspiratie
Met een leuk en gezellig optreden van Carola Smit & Dick Plat en een inspiratiesessie over muziek in de zorg werd iedereen bij Swaensborch een leuke en informatieve middag bezorgd.

Carola & Dick speelden en zongen liedjes die bij de doelgroep goed overkwamen, daar bij vele nummers ook werd meegezongen. Het laatste nummer dat werd gebracht was ‘Mooi Volendam’, een verzoekje uit het publiek. Dit lied, geschreven door Dick Plat, werd ook door hem gezongen.

Na ‘Mooi Volendam’ kwam een einde aan een gezellige muziekmiddag, waar de bewoners van Swaensborch zeker van hebben genoten.

Tekst en foto's: Pieter Pereboom / www.markernieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services