Het kloppend hart van Waterland
Live

Enquête Eilandraad over uitbreiding windmolens bij 'De Nes'

Gepubliceerd: Zaterdag 22 mei 2021 09:54

Enquête Eilandraad over uitbreiding windmolens bij 'De Nes'

Foto: Pieter Pereboom

De Eilandraad Marken heeft een enquete onder de inwoners van Marken verspreid om de mening van de Markers te peilen over uitbreiding van de windmolens bij 'De Nes'.

De tekst van de enquete luidt: "Beste inwoners van Marken, uw mening doet ertoe! De gemeente Waterland heeft 'De Nes' (en omgeving, waaronder de verbindingsdijk naar Marken) aangewezen als zoekgebied voor windenergie. Vanwege de grote impact op de regio en in het bijzonder op Marken wil de Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) uw mening horen via deze enquête. Ons verzoek aan u om deze in grote getallen in te vullen. 

Door middel van het geven van achtergrondinformatie probeert de werkgroep Natuur en Milieu van de Eilandraad u op objectieve wijze te informeren over de impact, maar ook over het waarom. Wij hopen dat dit van pas komt bij de beantwoording van de vragen. In deze enquête leggen we een aantal scenario’s aan u voor. Dit doen we alleen om te peilen hoe u over deze scenario’s denkt. We benadrukken dat we als Eilandraad in geen geval voorsorteren op wat voor scenario dan ook. Deze enquête bestudeert het draagvlak onder de inwoners."


Bron: Eilandraad Marken / foto: Pieter Pereboom (www.markernieuws.com)

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services