Het kloppend hart van Waterland
Live

Eerste prijs voor Lataesha Narain bij Juniorentoernooi Zilveren Bal

Gepubliceerd: Maandag 18 maart 2019 13:59

Eerste prijs voor Lataesha Narain bij Juniorentoernooi Zilveren Bal

Foto: Iris Blufpand

De in Broek in Waterland woonachtige Lataesha Narain heeft afgelopen zaterdag tijdens het juniorentoernooi van de Zilveren Bal in de Elfstedenhal in Leeuwarden de eerste prijs in de wacht gesleept bij de Junioren C.

Lataesha Narain wist in 2017 al Nederlands jeugdkampioen te worden op de 100 meter sprint bij de kadetten. Op de 'One Lap' pakte ze haar tweede zilveren medaille en ook op de 500 meter veroverde ze een zilveren medaille. Op de schaatsen verbrak de toen 14-jarige Narain eind vorig jaar nog twee persoonlijke records.

Al deze prachtige resultaten leverde haar tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Purmerend aan het begin van dit jaar de Aanmoedigingsprijs op. Een prijs die in het leven is geroepen om lokale sporttalenten aan te moedigen om door te gaan in hun sport.

Tijdens het Juniorentoernooi van de Zilveren Bal wist Lataesha, schaatser bij STG Waterland, dit weekend de eerste prijs in de wacht te slepen bij de Junioren C. Zij deed dit in een tijd van 11.098. Een dag eerder deed zij, als veruit de jongste deelnemer, ook mee bij de senioren. Ze werd daar 24e, maar liet met die prestatie wel 7 senioren achter zich. Lataesha is zonder enige twijfel een sprinttalent voor de toekomst.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services