Het kloppend hart van Waterland
Live

Een inspirerende en literaire avond met Marten Horjus op vrijdag 19 mei

Gepubliceerd: Woensdag 03 mei 2017 11:40

Een inspirerende en literaire avond met Marten Horjus op vrijdag 19 mei

Op vrijdag 19 mei organiseert Karmac Bibliotheek een inspirerende en literaire avond met Marten Horjus. Het verhaal van een Waterlandse auteur en zijn alom geprezen roman ‘Fietsen op zee’.

Kom langs op vrijdag 19 mei en laat je inspireren door de Waterlandse auteur Marten Horjus die je meeneemt in zijn enerverende verhaal. Marten Horjus is niet alleen een geweldige schrijver, hij kan ook luisteraars op het puntje van hun stoel doen zitten met zijn manier van vertellen.

‘Op 1 april 2015 stapte Marten Horjus op de fiets om op reis te gaan. Nog  nooit was hij op een grote reis gegaan. Zijn alter ego, René, gaat fietsen naar Santiago de Compostella, een tocht van 2600  kilometer. De aanleiding voor zijn tocht is dat hij net zo oud is als zijn vader toen die overleed. Als hij vanaf de N247 de Monnikmeer in rijdt, is het alsof hij in een andere wereld komt. De werkelijkheid mengt zich met de gedachtewereld; er zijn ontmoetingen met zijn vader en zijn moeder.’

Waar en wanneer (entree gratis)
De presentatie wordt gehouden op vrijdag 19 mei om 20.00 uur in de Karmac bibliotheek aan het Spil te Monnickendam. De entree is gratis evenals de koffie en thee. Tevens is er vanaf 19.30uur de gelegenheid om het boek te kopen en deze te laten signeren!

Komt u ook?
U kunt zich aanmelden via kbs@karmac.nl. Bij voorkeur vóór 12 mei. Deze avond is voor zowel leden als niet-leden.

Bron: Karmac Bibliotheek

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services