Het kloppend hart van Waterland
Live

Drukbezochte Open dag Brandweer Broek in Waterland

Gepubliceerd: Vrijdag 21 juli 2017 12:29

Drukbezochte Open dag Brandweer Broek in Waterland

Brandweer Broek in Waterland opende de deuren van haar nieuwe kazerne voor de massaal toegestroomde bezoekers. Velen daarvan uit Broek in Waterland, maar ook heel veel van daarbuiten.

Op 4 februari 2017 is de kazerne officieel geopend door de Burgemeester van Waterland mevrouw L. Wagenaar – Kroon. Inmiddels staan alle stoelen aan tafel en hangen de brandweerpakken op de juiste plaats. Tijd om de geĂ¯nteresseerden een kijkje te laten nemen in en om het nieuwe onderkomen.

Naast de nieuwe kazerne konden de bezoekers ook zien wat het vrijwillige brandweervak te bieden heeft. Enthousiaste Broekers kregen de kans om zich aan te melden als de nieuwe brandweercollega van de vrijwillige brandweer in Broek in Waterland.

Hulpverleners van diverse disciplines waren aanwezig om door middel van demonstraties een indruk te geven van hun vak. Naast de mensen van politie en ambulance waren er reddingshonden van reddingshonden team Noord Holland, stichting 6 minuten Waterland, EHBO vereniging Broek in Waterland en de KNRM station Marken op het terrein om iets te vertellen over hun werk.

En natuurlijk was er ook aan de kinderen gedacht. Zij konden zich uitleven met brandweer blusspelletjes, een luchtkussen of een ritje met een brandweervoertuig.Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services