Het kloppend hart van Waterland
Live

Drukbezocht en zonovergoten Tuintonen Festival Watergang

Gepubliceerd: Dinsdag 10 juli 2018 18:47

Drukbezocht en zonovergoten Tuintonen Festival Watergang

Foto: Omroep PIM

Wat zeven jaar geleden bescheiden begon in een aantal tuinen in het romantische Watergang is inmiddels een begrip: het akoestisch muziekfestival Tuintonen!


Op 30 juni brandde het muziekfestival tussen 14.00 en 20.00 los met muziek en theater voor kinderen en volwassenen. Zo kon men bijvoorbeeld genieten van prachtige muziek van de Swingin' Clarinets, bracht improvisatietheater Rauwe Vintrage een optreden waarbij het publiek meedeed, bracht de jonge Rijk een aantal mooie nummers ten gehore, en kon men genieten van de country klanten van de Kitchen Floorboys. En er was nog zoveel meer. Het geheel werd afgesloten met een eindoptreden op het Boetplein.
 
Ook dit jaar vond tijdens het Tuintonen Festival de plantjesmarkt plaats: bijzondere en mooie tuinplanten, gekweekt door groene vingers in het dorp, zochten een nieuwe tuin of terras. Daarnaast waren er allerlei zelfgemaakte dingen te koop. De bar in het dorpshuis was natuurlijk ook de hele tijd geopend. Al met al was het weer een zeer geslaagde editie van het Tuintonen Festival.

Meer informatie over het Tuintonen Festival vindt u op: http://www.tuintonenfestival.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services