Het kloppend hart van Waterland
Live

Dorpshuis Ilpendam organiseert Dertig d'r in sessies

Gepubliceerd: Zondag 21 juni 2020 15:43

Dorpshuis Ilpendam organiseert Dertig d'r in sessies

Foto: Aangeleverd

Het Dorpshuis Ilpendam organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 juni de "30 d'r in Sessies". Vier optredens in één weekend voor maximaal 30 man publiek, veilig op 1,5 meter afstand van elkaar.

De optredens worden verzorgd door de bekende singer-songwriter Tim Knol en de Ilpendamse bands Lowell's Guards, Stories from Shamehill en Possum Belly Overalls. Op zaterdag spelen countryrockers Lowell's Guards (16.00 uur) en Tim Knol (20.30 uur). Deze twee optredens zijn inmiddels uitverkocht. Op zondag spelen de surfrockers Stories from Shamehill (16.00 uur) en bluesband Possum Belly Overalls (20.00 uur). Voor deze optredens zijn nog kaarten beschikbaar.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar dertigdrinsessies@gmail.com onder vermelding van de naam van de artiest en je mobiele telefoonnummer. Geef ook aan of je bij elkaar wilt zitten (dit mogen alleen personen uit hetzelfde huishouden). En voor elk optreden geldt: VOL = VOL! Een uur voor elk optreden zijn de deuren geopend.

Het dorpshuis verwacht dat alle bezoekers de 1,5 meter afstand regel zullen respecteren, ook voor en na de optredens. Laten we er samen vier prachtige concerten van maken!

 

Bron: Dorpshuis Ilpendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services