Het kloppend hart van Waterland
Live

Door de Donkere Dagen met de Dichter van Waterland

Gepubliceerd: Maandag 06 december 2021 21:13

Door de Donkere Dagen met de Dichter van Waterland

Foto: Omroep PIM

Vanaf 6 december tot en met de kerstdagen zal Ate Vegter, de Dichter van Waterland, elke dag bij PIM een gedicht voordragen. Het gedicht zal elke dag aan het begin van elk uur te zien zijn bij Omroep PIM, en ook op onze andere mediakanalen worden gedeeld.

Op 29 november van dit jaar werd Ate Vegter voor een periode van 4 jaar benoemd tot Dichter van Waterland. Bij bijzondere gelegenheden in de gemeente zal hij een gedicht maken, iets waar hij de afgelopen jaren al zeer bekend mee is geworden. Zo werd bijvoorbeeld bij het Soundbitesfestival Monnickendam elke locatie opgeluisterd door een gedicht van Ate Vegter. Verder is Ate natuurlijk bekend van zijn stukjes die hij dagelijks schrijft, en daarnaast is ook wekelijks van hem een column te lezen in het Noordhollands Dagblad.

En nu zal hij tot en met de Kerst elke dag een gedicht voordragen bij Omroep PIM. Tijdens de donkere dagen voor Kerst. Als het 's ochtends maar laat licht wordt, en 's avonds de zon al weer snel achter de horizon zakt. Elke dag een gedicht. Over van alles en nog wat, soms kort en soms wat langer, en hoogstpersoonlijk door de Dichter van Waterland voorgedragen voor de camera van PIM.  

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services