Het kloppend hart van Waterland
Live

Doet u mee aan de Waterlandse Nieuwjaarsduik?

Gepubliceerd: Woensdag 28 december 2022 11:51

Doet u mee aan de Waterlandse Nieuwjaarsduik?

Foto: Omroep PIM

Op Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari) wordt er om 14.30 uur een Nieuwjaarsduik georganiseerd waarvoor een ieder is uitgenodigd om op die manier het nieuwe jaar in te luiden met een duik in het frisse water van de Gouwzee. Doet u ook mee?

Dit jaar worden er op zo'n 200 plekken in Nederland Nieuwjaarsduiken georganiseerd, waaraan vele tienduizenden mensen deelnemen. En de animo voor een Nieuwjaarsduik in Waterland lijkt ook elk jaar groter te worden.

Ook in de coronajaren waren er mensen die het nieuwe jaar in gingen luiden met een duik in het water van de Gouwzee, maar dat was verspreid over de dag. De jaren daarvoor was de groep mensen die op 1 januari het water van de Gouwzee in ging rennen voor een frisse duik al gegroeid naar zo'n 40 a 50 deelnemers. En hoeveel zullen er dit jaar deelnemen aan de Nieuwjaarsduik?

De Nieuwjaarsduik is op zondag 1 januari om 14.30 uur. Er wordt vanaf 14.00 uur verzameld op het strandje voor het Mirror Paviljoen. Het Mirror Paviljoen zorgt voor snert en warme chocolademelk. Dus kom langs en luidt het nieuwe jaar in met een frisse duik in de Gouwzee!

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services