Het kloppend hart van Waterland
Live

Doe mee met de vakantieactiviteiten van Sportservice Zaanstreek-Waterland

Gepubliceerd: Vrijdag 17 februari 2017 12:57

Doe mee met de vakantieactiviteiten van Sportservice Zaanstreek-Waterland

Op woensdag 22 februari organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met Aisha’s dance floor en Back2basics Parkour een voorjaarsinstuif. Een dag later gaan zij samen met SCC De Bolder schaatsen op ijsbaan De Westfries in Hoorn.

Op woensdag 22 februari organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met Aisha’s dance floor en Back2basics Parkour een voorjaarsinstuif, sporthal ‘t Spil wordt omgetoverd tot een uitdagend sportspektakel hal. Donderdag 23 februari gaan we samen met SCC De Bolder schaatsen op ijsbaan De Westfries in Hoorn waar we met busvervoer naar toe gaan.

Voorjaarsinstuif op woensdagochtend 22 februari van 11:00 – 13:00
Alle kinderen van groep 3 t/m 8 zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de voorjaarsinstuif. Aisha’s Dans Floor, Back2basics Parkour en buurtsportcoach van Sportservice Zaanstreek-Waterland bundelen de krachten om de kinderen te laten kennis maken met verschillende sporten, namelijk: dans, freerunning en voetbal. Om 10:30 uur gaat de deur open en om 11:00 uur starten we centraal met uitleg van de onderdelen. Inschrijving is niet nodig. Kom gezellig met een vriendje of vriendinnetje naar de voorjaarsinstuif en maak kennis met de verschillende sporten. Vergeet niet je sportkleding en juiste gymschoenen aan te trekken.

Schaatsspektakel op donderdagmiddag 23 februari van 12.30 – 16.30 uur
Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseert in samenwerking met SCC De Bolder voor kinderen van groep 5 t/m 8 een schaatsmiddag op ijsbaan de Westfries in Hoorn. Om 12.30 uur verzamelen we bij De Bolder, ’t Spil 1 Monnickendam vervolgens rijden we met een tourbus naar Hoorn. De kinderen krijgen daar in groepjes een uur schaatsles. Deze les wordt verzorgd door de trainers van DUO sport. Daarna kunnen ze de nieuw geleerde technieken toepassen in een uur vrij schaatsen. Rond half vijf komen we moe en voldaan terug in De Bolder in Monnickendam.

Neem je eigen schaatsen en handschoenen (verplicht) mee! Je kunt voor € 4,50 schaatsen huren op de ijsbaan, geef dan wel je maat op bij het aanmelden. Tussen de schaatsles en het vrij schaatsen krijgen de kinderen een pakje drinken. Verdere versnaperingen kun je eventueel zelf nog meenemen.

Ben je niet op wintersportvakantie maar wil je graag wel een winterse middag? Stuur dan voor woensdag 22 februari een e-mailtje met naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@debolder.com o.v.v. schaatsspektakel.

Meer informatie: www.sportservicezaanstreekwaterland.nl

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services