Het kloppend hart van Waterland
Live

Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd van HHNK

Gepubliceerd: Woensdag 31 juli 2019 11:03

Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd van HHNK

Foto: Rinco Bakker

Van 1 augustus tot en met 15 september 2019 organiseert Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de fotowedstrijd "Water. Geniet ervan!". Het waterschap vraagt inwoners om mooie foto's te maken van genieten in/op/aan het Noord-Hollandse water.

Hoe geniet jij van het Noord-Hollandse water? Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd!

Meedoen en stemmen
Meedoen aan de fotowedstrijd kan tot en met 15 september 2019 via de website https://wedstrijd.veiligschoonvoldoende.nl/. Daar kan ook gestemd worden op de mooiste foto. Voor de top 5 zijn er "spetterende" prijzen zoals een tochtje met een fluisterboot, familiekaart voor het Zuiderzeemuseum en een workshop suppen (stand-up paddle surfing).

Water. Geniet ervan!
Zomers genieten veel mensen van het oppervlaktewater: we zwemmen, varen en vissen wat af. Onder andere dankzij de aanleg van rioleringen en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon en gezond geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken en te laten zien wat zij zelf kunnen doen voor schoon en gezond water, is HHNK in juni de campagne "Water. Geniet ervan!" gestart. De fotowedstrijd is daar een onderdeel van. Meer informatie over de campagne: www.veiligschoonvoldoende.nl.

Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services