Het kloppend hart van Waterland
Live

Deze week in Monnickendamse verhalen van vroeger: Mevr. L. Vet - de Haan

Gepubliceerd: Maandag 27 februari 2017 09:05

In samenwerking met Vereniging Oud Monnickendam gaat omroep PIM elke week een interview uitzenden met 'oud'-Monnickendammers. In deze aflevering kunt u kijken naar het interview met mevr. L. Vet - de Haan.

In 2010 nam Vereniging Oud Monnickendam het initiatief om 'oud'-Monnickendammers te interviewen over hun verleden. Het doel van de interviews is om een beeld te krijgen van de lokale historische, maatschappelijke en culturele diversiteit in Monnickendam. Maar ook bijzondere gebeurtenissen en alledaagse dingen, zoals de kindertijd, woonsituatie, beroep ouders, oorlogsperiode, verenigingsleven etc. Tijdens deze interviews komen er ook vaak verrassende verhalen over tafel.

Naast 'oud'-Monnickendammers zijn ook mensen geïnterviewd die voor Monnickendam een belangrijke rol hebben gespeeld of een waardevolle invulling hebben gegeven aan de activiteiten voor de gemeenschap. Tot nu toe zijn er 35 Monnickendammers geïnterviewd.

Omroep PIM zal wekelijks een van deze interviews uitzenden op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 16:00 en 19:00 uur. 

Mevr. L. Vet - de Haan
Mevr. L. Vet - de Haan is op 3 april 1926 geboren in Amsterdam en kwam in november 1958 naar Monnickendam. Zij vertelt over de moeilijke beginperiode en over de winkel met verfbenodigdheden in de Kerkstraat. Zij vertelt over de moeilijke beginperiode en over de winkel met verfbenodigdheden in de Kerkstraat.

U kunt deze uitzendingen volgen via PIM op kanaal 44 (digitaal) en S12+(analoog) van Ziggo, kanaal 328 van KPN en ook via onze live stream op tv.omroep-pim.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services