Het kloppend hart van Waterland
Live

De terrassen weer open!

Gepubliceerd: Woensdag 28 april 2021 18:07

De terrassen weer open!

Foto: Omroep PIM

Het is de dag waar menigeen lang naar uit heeft gekeken: de dag dat de avondklok eraf is en de terrassen weer open zijn. Vandaag gingen vanaf 12.00 uur de terrassen in Waterland weer open. De opening is nog wel tot 18.00 uur, dus nog niet zo lang als de horeca-ondernemers het wel zouden willen, wat heet, nodig hebben. Maar het is een begin. Tussen half 12 en 1 uur liep PIM een rondje langs de terrassen in Monnickendam en ontvingen we foto’s uit Ilpendam en van Marken.

Op de eerste foto’s zie je dat de terrassen nog leeg zijn, maar wel al uitnodigend klaar staan voor de eerste gasten. Na 12.00 uur waren op alle terrassen wel gasten te zien. 

De reacties waren vrolijk. De zon scheen (toen nog, later op de dag begon het te betrekken) en we zagen voor 12 uur al mensen klaar staan om een terras op te gaan. Klanten hadden er zin in. Ze hebben het gemist, een terrasje pakken met dat mooie weer van de afgelopen periode. De horeca-ondernemers waren ook blij. Eindelijk mocht het dan weer. De beelden spreken voor zich!

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services