Het kloppend hart van Waterland
Live

De MOVAK komt er weer aan!

Gepubliceerd: Woensdag 07 juni 2023 16:58

De MOVAK komt er weer aan!

Foto: De Bolder

Ook dit jaar vindt de MOVAK weer plaats in de laatste week van de zomervakantie. Maandag 28 t/m donderdag 31 augustus toveren we het grasveldje achter De Bolder weer om tot MOVAK-terrein. Dit jaar is het thema β€˜Game-On’. Denk hierbij aan alle soorten spelletjes, van videogames tot bordspellen.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen weer hutten bouwen (en er natuurlijk in slapen als je wilt), zwemmen, speurtocht, sporten, bonte avond: 4 dagen vol activiteiten voor de Waterlandse jeugd. De kinderen mogen 1 nacht blijven slapen (woensdagnacht) in de zelfgebouwde hut. Let op: de kinderen lunchen iedere dag thuis.

𝐈𝐧𝐬𝐜𝐑𝐫𝐒𝐣𝐯𝐞𝐧
Inschrijven voor de MOVAK kan alléén door op maandag 26 juni tussen 08.00 en 00.00 uur de kinderen aan te melden via de website van De Bolder. Let op: dit is nog geen bevestiging, het is alleen een inschrijving. Dinsdag 27 juni gaan we kijken of er meer dan 80 aanmeldingen zijn, mocht dit zo zijn gaan we loten. Als je bent ingeloot krijg je dinsdag een bevestiging. Mocht je worden uitgeloot dan laten we het ook via de mail weten en wordt het geld gerestitueerd. Bij aanmelden ga je akkoord dat er foto’s en filmpjes worden gemaakt voor social media.

Helpende handjes
Heb je wat tijd over? Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die tijdens de MOVAK kunnen helpen. Extra hout dat je bijvoorbeeld over hebt is ook van harte welkom. Neem contact op met De Bolder via info@debolder.com of bel naar 0299-650560.

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services