Het kloppend hart van Waterland
Live

De hele week genieten van een terugblik naar de Broeker Feestweek Talentenshow 2018

Gepubliceerd: Woensdag 29 augustus 2018 16:24

De hele week genieten van een terugblik naar de Broeker Feestweek Talentenshow 2018

Foto: Omroep PIM

Tijdens de Broeker Feestweek vormt de Talentenshow, die donderdag 9 augustus werd gehouden, een van de hoogtepunten. De hele week kunt u bij PIM elke dag om 20.00 uur genieten van een terugblik van deze zeer geslaagde avond.

Ook dit jaar werd de Talentenshow niet gehouden op het Kerkplein, maar net als vorig jaar in Het Broeker Huis. Het Broeker Huis was afgeladen vol. En om iedereen te kunnen laten meegenieten van de acts in de tuin was er zelfs, in samenwerking met Omroep PIM, binnenin het Broeker Huis een scherm geplaatst waarop alles was te volgen.
 
Er deden dit jaar 11 teams mee aan de Talentenshow. De teams strijden de hele week in verschillende evenementen om de winst. En met de Talentenshow proberen de teams op creatieve wijze punten te vergaren om aan het eind van de week als winnaar te worden uitgeroepen.
 
Tijdens de Talentenshow mogen de teams niet playbacken en moeten zij eigen teksten zingen. Zo zagen we de Tijgers een lied brengen over surfen, de Freddy's lieten de andere teams een ode aan de Freddy's brengen, de Pink Ladies hadden een act uit Grease, en het B-Team had een ode aan Cees Pels.
 
Aan het einde van de avond bepaalde de jury de winnaar, waarna het nog lang gezellig bleef in Het Broeker Huis...
 
Bij PIM kunt u van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september elke dag om 20.00 uur genieten van onze registratie van de Talentenshow.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services