Het kloppend hart van Waterland
Live

D66Waterland wil opheldering over verdwijnen zebrapaden Graaf Willemlaan

Gepubliceerd: Maandag 05 februari 2018 22:47

D66Waterland wil opheldering over verdwijnen zebrapaden Graaf Willemlaan

Foto: D66 Waterland

In september vorig jaar is een aannemer in opdracht van de gemeente gestart met de herbestrating van de Graaf Willemlaan. De vier zebrapaden rond het kruispunt Graaf Willemlaan – Jan Persijnlaan verdwijnen in de nieuwe bestrating. Bezoekers van de supermarkt en inwoners van het verzorgingshuis Swaensborch maakten veel gebruik van deze zebrapaden. D66 vraagt om opheldering.

Sinds vorig jaar september is aannemer Wagelaar in opdracht van de gemeente Waterland gestart met de herbestrating van de Graaf Willemlaan. De bestraters zijn momenteel druk bezig ter hoogte van de Jan Persijnlaan. De vier zebrapaden rond het kruispunt van de Graaf Willemlaan met de Jan Persijnlaan zijn in de nieuwe straat verdwenen.

Direct aan het kruispunt is een supermarkt en even verderop is het verzorgingshuis Swaensborch. De fractie van D66 heeft signalen ontvangen van mensen die niet begrijpen dat de zebrapaden zijn verdwenen. Ze zijn bang voor een onveilige situatie. D66 wil opheldering van het gemeentebestuur. Zo vraagt de partij waarom de voetgangersoversteekplaatsen zijn verdwenen en of het College bereid is om de oversteekplaatsen weer in de bestrating aan te brengen.

Bron: D66 Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services