Het kloppend hart van Waterland
Live

CWW sponsorbudget voor maatschappelijke organisaties

Gepubliceerd: Zondag 29 januari 2023 09:36

CWW sponsorbudget voor maatschappelijke organisaties

Foto: CWW

Jaarlijks heeft de CWW een sponsorbudget voor maatschappelijke organisaties in de regio. Ook dit jaar kunnen projecten en initiatieven die bijdragen aan het maatschappelijk welzijn en een positieve impuls geven aan het sociaal cultureel leven in de gemeenten Waterland en Edam-Volendam zich hiervoor inschrijven.

De CWW wil met het sponsorbudget zoveel mogelijk mensen uit de gemeenten Waterland en Edam-Volendam laten meeprofiteren van de opbrengsten van de windmolens bij Marken. Voor 2023 hebben zij 20.000 euro voor dit doel gereserveerd. 


Er wordt gezocht naar projecten en initiatieven die bijdragen aan het maatschappelijk welzijn en een positieve impuls geven aan het sociaal cultureel leven in de gemeenten Waterland en Edam-Volendam. De organisaties moeten voor iedereen toegankelijk zijn en geen winstoogmerk hebben.

Sponsorgeld aanvragen is eenvoudig. Stuur een mail naar: jh.mars@telfort.nl. Beschrijf in deze mail uw organisatie, de bestemming van het sponsorgeld en het gewenste bedrag. Per project kan maximaal 1.000 euro aan sponsorgeld worden aangevraagd. Op 31 maart 2023 is de sluitingsdatum, daarna maakt CWW een selectie. Er wordt gestreefd naar een mooie verdeling over de regio. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u terecht op cwwaterland.nl en via jh.mars@telfort.nl

Bron: CWW

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services