Het kloppend hart van Waterland
Live

Challenge4Life Obstacle Run brengt ruim € 16.000 op

Gepubliceerd: Woensdag 26 juni 2019 16:29

Challenge4Life Obstacle Run brengt ruim € 16.000 op

Foto: Ria Houweling

Mooier had het Huis aan het Water het dit weekend niet kunnen treffen; een prachtige dag op het Hemmeland waar het Huis een Challenge4Life Obstacle Run had georganiseerd die uiteindelijk ruim 16.000 euro op heeft gebracht.

We zijn van het Huis gewend dat ze elk jaar wel een evenement organiseren om geld in te zamelen en dit jaar is dat niet anders. Dit jaar werd het een Obstacle Run; een soort hindernisbaan met veel klimwerk, touwen, zand en water.

Sportservice Zaanstreek – Waterland en de Politiebond hadden een mooi parcours uitgezet van ruim 2 ½ km met 15 hindernissen waarvoor zo'n 200 mensen zich hadden ingeschreven. Daarnaast organiseert het Huis ook een marktsfeer met kraampjes, een loterij, en eten en drinken en gezelligheid. Een groot deel van de deelnemers liet zich sponsoren om de 15 hindernissen te trotseren. Het opgehaalde bedrag ging naar het Huis aan het Water, en voor de de deelnemers wachtte aan het einde de beloning: de medaille en de eer.

Het was goed toeven op het Hemmeland en heel veel deelnemers en heel veel vrijwilligers genoten van een fijne dag. Karin Hoogeveen en Matty Hakvoort maakten aan het einde van de Challenge de opbrengst bekend: ruim € 14.000. Inmiddels is dat bedrag al gestegen naar 16.000 euro. Een prachtig resultaat!

Iedereen kijkt terug op een fraai evenement; volgend jaar weer een versie. Want Huis aan het Water blijft werken aan kwaliteit van kankerzorg en naamsbekendheid.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services