Het kloppend hart van Waterland
Live

Carola Smit treedt op in Kerstuitzending Waterlandse Zaken

Gepubliceerd: Zaterdag 23 december 2017 14:11

Carola Smit treedt op in Kerstuitzending Waterlandse Zaken

Foto: Omroep PIM

Op zondag 24 december om half 12 zendt Omroep PIM Waterlandse Zaken uit. Hét programma voor ondernemers in Waterland.

Dit keer zijn de ondernemers Marnix Rozenga en Simon Koetsier te gast bij Patty de Jong en Bert Schalkwijk. Beide ondernemers bevinden zich op het snijvlak van energievoorziening en duurzaamheid. Marnix is een starter, sinds dit jaar actief als adviseur voor duurzaamheid en energievoorziening. Simon is al langer actief en verkoopt en installeert zonnepanelen. Hoe is deze markt, zijn mensen ontvankelijk voor alternatieve energie?

De andere gasten aan tafel zijn ook niet onbekend met deze materie. Jan Tessel is zelfstandig adviseur in duurzaamheid, na zijn sporen te hebben verdiend bij Stichting Duurzaam Waterland. Jan Diek van Mansvelt is biosoof. Een veelzijdig bioloog, dichter, filosoof, hoogleraar. Met elkaar gaat het gesprek aan tafel ongetwijfeld over onze aarde, de bodem (humus), hoe verminderen we de CO2 en gebruiken we alternatieve vormen voor het verwarmen van ons huis, is dit huis wel goed geïsoleerd en wat kunnen we nog meer doen? Iedereen wil er met de kerstdagen natuurlijk ook warm en behaaglijk bij zitten.

Waterlandse Zaken zendt uit in kerstsfeer en op deze zondag voor kerst is voor de muzikale omlijsting gekozen voor een bijzonder duo. De wereldberoemde zangeres Carola Smit zingt kerstliedjes met begeleiding van toetsenist Dick Plat.

Het is het tweede seizoen van Waterlandse Zaken, dat wordt uitgezonden vanuit Brasserie De Waegh in aan de haven in het hart van Monnickendam.

Deze uitzending is semi-live. Het programma is eerder opgenomen en wordt integraal uitgezonden. De volgende live uitzending is op zondag 7 januari om half 12 en publiek is daarbij van harte welkom!

Eerdere uitzendingen van Waterlandse Zaken zijn terug te zien op www.waterlandsezaken.nl.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services