Het kloppend hart van Waterland
Live

Campagne Jeugdfonds Sport & Cultuur: Mag ik straks ook weer meedoen?

Gepubliceerd: Donderdag 25 juni 2020 21:15

Campagne Jeugdfonds Sport & Cultuur: Mag ik straks ook weer meedoen?

Foto: Team Sportservice

Als gevolg van de coronacrisis hebben steeds meer gezinnen te maken met geldzorgen. Kinderen en jongeren die voor de crisis wekelijks naar een sport- of cultuuractiviteit gingen, staan wellicht volgend seizoen aan de zijlijn. Simpelweg omdat ouders het lesgeld of de contributie niet meer kunnen betalen.

Kinderen mogen hier niet de dupe van worden. Sport en cultuur zijn belangrijk voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland helpt. Zij betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld voor sport en/of cultuur zoals voetbal, dansen, judo of muziek. Ken je een kind dat hulp nodig heeft? Of wil je helpen? Kijk voor meer informatie op magikweermeedoen.nl.

Met de campagne Magikweermeedoen.nl wil het Jeugdfonds Sport & Cultuur gezinnen laten weten dat ze er voor de kinderen en jongeren zijn. Ruim 272.000 kinderen groeien in Nederland op in armoede. Dat zijn maar liefst 2 kinderen per schoolklas. Dit aantal zal door de crisis zeker nog stijgen. Leerkrachten, buurtsportcoaches, schuldhulpverleners en andere professionals kunnen een aanvraag voor een gezin doen. Ook kun je als particulier doneren. Klik hier om een donatie te doen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland.

Bron: Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services