Het kloppend hart van Waterland
Live

Buurtwandeling: gluren bij de buren

Gepubliceerd: Donderdag 05 september 2019 09:37

Buurtwandeling: gluren bij de buren

Foto: Shutterstock

In week 39 en 40 heeft u alle reden om lekker naar buiten te gaan. Tijdens deze twee weken vinden allerlei evenementen plaats zoals de Nationale Sportweek, week tegen de eenzaamheid en de burendag. SCC de Bolder en Team Sportservice organiseren in het kader hiervan op vrijdag 27 september een gratis (rollende) wandeling door Monnickendam.

De wandeling door Monnickendam is gratis en voor iedereen toegankelijk. Loopt u ook gezellig mee? We verzamelen vrijdag 27 september om 10:00 uur bij de SCC de Bolder (’t Spil 1, 1141 SB, Monnickendam). Om 10:15 uur start de wandeling richting het Groene Hart. Daar aangekomen is het tijd voor een laagdrempelige beweegactiviteit, welke geleid wordt door de Buurtsportcoach Christopher van Team Sportservice. Gaandeweg de wandeling ondervinden we nog een aantal leuke activiteiten, waarbij gezelligheid voorop staat. Er is uiteraard ook gedacht aan een kopje koffie of thee, met wat lekkers. Rond 12:15 uur verwachten we weer terug te zijn bij SCC de Bolder.

Iedereen is welkom. Zo wandelen en rollen bijvoorbeeld de bewoners van Swaensborch ook gezellig met ons mee. Team Sportservice en SCC de Bolder hopen u te verwelkomen op vrijdag 27 september om 10:00 uur voor deze gezellige en energieke wandeling!

Aanmelden
Meld je aan voor de wandeling door contact op te nemen met SCC de Bolder. Als je het leuk vindt om tijdens de wandeling een rolstoel te duwen, ben je ook van harte welkom! Je kunt in beide gevallen mailen naar info@debolder.com of bellen naar 0299 – 65 05 60.

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland / Foto: FamVeld/shutterstock.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services