Het kloppend hart van Waterland
Live

Burgemeester Van der Weele neemt Marker ‘Visie 2021-2025’ in ontvangst

Gepubliceerd: Dinsdag 06 juli 2021 21:07

Burgemeester Van der Weele neemt Marker ‘Visie 2021-2025’ in ontvangst

Foto: Omroep PIM

Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) heeft een ‘Visie 2021-2025’ voor Marken opgesteld. Jaap Boes en Martijn Visser zijn de auteurs van de visie, met input van alle werkgroepen die de Eilandraad van Marken rijk is. Een gedrukte versie is dinsdagmiddag aangeboden aan de burgemeester van Waterland, mevrouw Marian van der Weele door de voorzitter van de Eilandraad Cees van Altena in de raadszaal van het gemeentehuis van Waterland.

Aanwezig in de raadszaal waren ook wethouders Theo van Eijk en Marieke van Dijk, raadsleden Yvonne Gras-Hogerwerf, Hans de Jong en Jacob van Altena en namens de Eilandraad Henk Zeeman, Melissa Zwaan, Aaltje Trijntje Zondervan-Schouten en Nicolette Schouten-Roor. 

Het Eilandraadbestuur wilde een toekomstvisie opstellen voor het schiereiland, zodat het college van Burgemeester &Wethouders en de gemeenteraad van Waterland, in haar toekomstig beleid rekening kan houden met de wensen van de Marker inwoners. 

Alle werkgroepen van de Eilandraad hebben inhoudelijke bijdragen aangeleverd en vele foto’s kwamen uit de collectie van de redactie van Marker Nieuws. 

Deze week komt de ‘Visie 2021-2025’ online en is dan voor iedereen inzichtelijk en te lezen. Meer informatie: www.eilandraad.nl. 

Tekst: Pieter Pereboom / www.markernieuws.com 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services