Het kloppend hart van Waterland
Live

Burgemeester Marian van der Weele in de spotlight

Gepubliceerd: Woensdag 07 april 2021 08:12

Burgemeester Marian van der Weele in de spotlight

Foto: Omroep PIM 1

De allereerste live-uitzending van Omroep PIM vond plaats op 7 april 2013 vanuit toenmalig cafe De Zwaan. Deze dag, PIM’s 8e verjaardag, heeft PIM gekozen om het onlangs opgenomen interview met de nieuwe Waterlandse burgemeester uit te zenden. Om 20.00 uur Marian van der Weele in de spotlight.

Wat weet zij van Waterland? En vooral, wat komen de inwoners van Waterland te weten over haar? Wie is onze nieuwe burgemeester, wat drijft haar?

Thema’s
Interviewers Wouter Terpstra en Patty de Jong stellen Marian van der Weele prikkelende vragen en houden haar stellingen voor aan de hand van thema’s als Waterland, klimaat, ondernemen, bestuurskracht en verenigingsleven. Voorafgaand aan elk thema is een korte compilatie van filmpjes van PIM over het onderwerp te zien. Ook haar persoonlijke drijfveren komen voorbij.

Kinderburgemeester
Bibi Meister, de kinderburgemeester van Waterland kwam ook naar het Lutherse Kerkje in Monnickendam met vragen die zij heeft namens de kinderen. Beide ‘collega’s’ droegen hierbij ook hun ketens.

De uitzending wordt een week lang elke dag herhaald om 13.30 uur en 20.00 uur.

Een speciaal woord van dank van Omroep PIM aan Evert Smiet en de rentmeesters van de Lutherse Kerk voor het beschikbaar stellen van de locatie.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services