Het kloppend hart van Waterland
Live

Broeker Gemeenschap en Broekpop bundelen krachten voor viering 75 jaar bevrijding

Gepubliceerd: Zaterdag 20 juli 2019 11:49

Broeker Gemeenschap en Broekpop bundelen krachten voor viering 75 jaar bevrijding

Elk jaar herdenkt Nederland het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog. In 2020 zal dit extra speciaal zijn, want dan vieren wij 75 jaar bevrijding! Genoeg reden voor De Broeker Gemeenschap en Broekpop om wederom hun krachten te bundelen, zodat ook Broek in Waterland flink feest kan vieren. Noteer daarom 1 t/m 5 mei 2020 alvast in de agenda.

De samenwerkende stichtingen vragen de Broekers ook alvast aandacht voor het volgende. Want van oudsher sluit Broek in Waterland deze week op Bevrijdingsdag af met een praalwagenoptocht door het dorp. Iets waar de oudere Broeker kinderen nog altijd met veel plezier aan terugdenken. En omdat tradities er zijn om in stand te houden, roept de organisatie alle ouders/verzorgers en andere creatievelingen op om mee te helpen aan de invulling van deze optocht.

 

"Vele handen maken licht werk, en zo kunnen we er met z’n allen een fantastische optocht van maken. Laat de strijd tussen de Broeker wijken maar losbarsten!" Wil je je als wijk alvast aanmelden of ontvang je graag meer informatie over de optocht, mail dan naar broekpop@hotmail.nl.

 

Bron: Stichting De Broeker Gemeenschap en Stichting Broekpop

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services