Het kloppend hart van Waterland
Live

Broek genoot van professioneel Huiskamerfestival

Gepubliceerd: Woensdag 05 juni 2019 10:34

Broek genoot van professioneel Huiskamerfestival

Het Huiskamerfestival Broek in Waterland was weer van een ongekende klasse. Heel Broek in Waterland heeft weer kunnen genieten van dit prachtige culturele evenement.

Op vrijdag 24 startte het Huiskamerfestival met een spetterend optreden van een acrobatenact in de Grote Kerk. De bezoekers hadden zich net lekker genesteld in de huiskamertent of presentatrice Dianne Liesker stuurde ze al weer naar buiten. De eerste act ging tot grote hoogte en daar was de kerk het meest geschikt voor. Alhoewel de organisatie wel een grotere tent had dan de vorige keer. Weliswaar niet in de breedte, maar wel in de hoogte, was de tent groter en was de huiskamer indrukwekkender. Indrukwekkend waren ook de professionele acts die de organisatie had weten te strikken. Omroep PIM was bij het optreden van Elske DeWall en het publiek genoot van een prachtig optreden van Elske met eigen nummers en covers. Uiteraard was ook weer van de partij het duo Speelman en Speelman. Altijd aanwezig bij dit evenement en gegarandeerd een succesnummer.

Op zaterdag was er ook aandacht voor de kinderen. Leo Petersen, artiestennaam "Lejo", speelt voor een feesttent vol kinderen een mooie voorstelling. U kent hem ook van Sesamstraat, waarin hij ook met handen en ogen speelt. Zijn solovoorstelling boeit de kinderen en zeker ook hun ouders. Heel herkenbaar zijn de dierfiguren en de goocheltrucs. Leo is nationaal en internationaal bekend; hij reist de gehele wereld over met zijn show, tot in Japan aan toe. Tijn van Feggelen, leerling van de Havenrakkers genoot zichtbaar van de voorstelling en hij mocht even naast de meester zitten.Broek in Waterland heeft weer genoten van een fantastisch evenement dankzij een prima organisatie. Op naar de volgende hopelijk over 2 jaar.

 

 

 

U kunt ons verslag van het Huiskamerfestival de gehele week bekijken om 14.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services