Het kloppend hart van Waterland
Live

BNC houdt inzamelingactie winterkleding voor vluchtelingen op Lesbos

Gepubliceerd: Vrijdag 09 november 2018 14:37

BNC houdt inzamelingactie winterkleding voor vluchtelingen op Lesbos

Foto: Steenwijker Courant

Zaterdag 10 en zondag 11 november kunnen mensen van 10.00 - 16.00 uur bij het Bernard Nieuwentijt College in Monnickendam winterkleding inleveren voor Stichting Because We Carry die de kleding inzamelt voor de vluchtelingen op Lesbos.

Because We Carry
Stichting Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen die nog steeds in vluchtelingenkampen zitten te helpen. Het wordt koud op Lesbos en de komende week heeft de stichting een groot doel voor ogen, namelijk 9000 winterjassen en 9000 winterschoenen verzamelen voor de mannen, vrouwen en kinderen in kamp Kara Tepe. Dit is een samenwerking met de stichting Movement on the Ground, waar bijvoorbeeld ook Johnny de Mol ambassadeur van is.

Het BNC is de aankomende week inzamelpunt voor WINTERJASSEN (alle maten), KINDERSKIPAKJES (TOT 6 JAAR) EN WINTERSCHOENEN in alle maten! Dus: Ga je kapstok en zolder kritisch langs en doneer wat je kan en wilt missen! Voorwaarden voor inzameling: Alles wat je inlevert moet in zeer goede staat zijn, schoon en het liefst niet te gedateerd! We zijn nog op zoek naar een of meerdere ouders met grotere auto’s of een busje, om alle ingezamelde spullen op 16 of 17 november naar Weesp te brengen.

Meer info via m.buijs@bnc.nu en op www.facebook.com/bernardnieuwentijt.
Meer informatie over Because We Carry op: www.becausewecarry.org

Bron: Bernard Nieuwentijt College

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services