Het kloppend hart van Waterland
Live

Bewoners van Swaensborch op pad met See by Drive

Gepubliceerd: Dinsdag 18 augustus 2020 09:11

Bewoners van Swaensborch op pad met See by Drive

Foto: Thijs Knip

Op drie maandagmiddagen gaan bewoners van Swaensborch met een familielid in een elektrisch autootje van See by Drive een leuke tocht door Waterland rijden.

Fanny, een van de medewerkers bij Swaensborch had een leuk uitje achter de rug met See by Drive. See by Drive is de nieuwe onderneming op het Galgeriet die elektrische scooters en autootjes verhuurt. Ze kwam tot de conclusie dat het ook leuk zou zijn voor de bewoners van verzorgingshuis Swaensborch. Deze mensen zijn door corona erg lang aan huis gebonden geweest en daarbij zijn ze afhankelijk van familie voor uitjes. Fanny vertelt dat er op drie maandagmiddagen tourtochten zijn georganiseerd, per verdieping van Swaensborch. Dus deze eerste maandag is voor bewoners van de derde verdieping. Samen met een familielid in een electrisch autootje op pad door Waterland. 


Om 13.00 uur verzamelen de familieleden bij See by Drive om het autootje op te halen en daarna naar Swaensborch om de betreffende bewoner op te halen. De tocht gaat door Waterland met een stop in Holysloot.

Errol Pfefferkorn van See by Drive vertelt dat ze deze tocht sponsoren om iets voor de bewoners van Swaensborch te doen. Fotograaf Thijs Knip heeft de foto’s gemaakt.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services