Het kloppend hart van Waterland
Live

Bessie en Bap op bezoek bij Sinterklaas

Gepubliceerd: Donderdag 03 december 2020 20:17

Bessie en Bap op bezoek bij Sinterklaas

Foto: Omroep PIM

De bekendste Markers zijn zonder enige twijfel Bessie en Bap. Toen zij hoorden dat er hoog bezoek op Marken was en dat het met deze zeer bekende gast mogelijk niet goed ging, gingen zij natuurlijk even langs om polshoogte te nemen.

Bessie en Bap hadden gehoord dat de onlangs op Marken gearriveerde Sinterklaas ziek op bed lag en ze maakten zich natuurlijk zorgen. De hoogste tijd dus om even langs te gaan voor een bezoekje. Bessie en Bap troffen Sinterklaas in zijn bed aan, maar Sint vertelde zijn bezorgde bezoek dat hij zich inderdaad niet zo lekker voelde, maar dat zij zich geen zorgen hoefden te maken.

Toen Bertus van De Verkeerde Wereld langskwam met een heerlijke versnapering vond hij ook dat Sinterklaas er inderdaad wat witjes uitzag. Samen met Bessie en Bap werd besloten om toch maar even de huisarts te bellen om te vragen of die even naar Sinterklaas kwam kijken. De huisarts kon snel even op huisbezoek komen en constateerde inderdaad dat er alleen maar sprake was van een griepje. 

Na een gezellig bezoek konden Bessie en Bap gerustgesteld weer naar huis terugkeren. En Sinterklaas... die beloofde dat de kinderen van Marken zich natuurlijk geen zorgden hoefden te maken over Pakjesavond. En volgend jaar? Natuurlijk komt Sinterklaas ook volgend jaar weer naar Marken.


U kunt het bezoek van Bessie en Bap aan Sinterklaas tot en met 5 december elke dag om 10.30, 13.30, 16.30, 19.30 en 22.30 uur op PIM bekijken.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services