Het kloppend hart van Waterland
Live

Benefietconcert voor Alpe d'Huzes in De Nieuwe Boet

Gepubliceerd: Zaterdag 21 april 2018 11:33

Benefietconcert voor Alpe d'Huzes in De Nieuwe Boet

Foto: Remco Viersma

In het kader van Alpe D'HuZes wordt op zondag 22 april in Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang een benefietmiddag/avond met meerdere bands en verschillende DJ's georganiseerd.

Remco Viersma is initiatiefnemer van het benefietconcert. Dit jaar doet hij mee aan Alpe d'HuZes. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Op 6 en 7 juni 2018 vindt de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats. Remco Viersma: "Te veel familie, vrienden en kennissen heb ik aan deze ziekte zien (over)lijden. 'Wie niet' is de schrikbarende maar toch automatische reactie die ik vaak van mensen terug krijg. Ik heb zelfs weleens bedacht dat het niet de vraag is of je het krijgt? Nee, het is eerder de vraag WANNEER je het krijgt? En ben je er dan op tijd bij?. Gelukkig is de wetenschap al redelijk ver gevorderd met onderzoek naar en de behandeling van kanker. Toch is er nog steeds ongelofelijk veel te doen. Mijn deelname aan Alpe d'HuZes is één van de steentjes die ik kan bijdragen aan deze strijd."

Aansluitend op zijn deelname aan Alpe d'HuZes organiseert Remco in Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang een benefietconcert. Van 12.00 - 20.00 uur treden daar 3 band en 2 dj's op. De deelnemende bands zijn Dean & the Moonboys, Booster en The High Jinks. Naast de bands komen ook de dj's Swinging Rockin Daddy (Edwin den Ridder) en At's Crazy record hop hun kunsten vertonen.

Dorpshuis De Nieuwe Boet vindt u aan de Kanaaldijk 33 te Watergang.

Meer informatie over de deelname van Remco aan Alpe d'Huzes vindt u op: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/remcoviersma

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services