Het kloppend hart van Waterland
Live

Benefietconcert in Broeker Kerk op 17 november 2018

Gepubliceerd: Vrijdag 16 november 2018 13:02

Benefietconcert in Broeker Kerk op 17 november 2018

Foto: Amsemble

Op zaterdag 17 november wordt in de Broeker Kerk een benefietconcert georganiseerd voor het AMC Kinderziekenhuis. Het kamerkoor Amsemble en het ABC orkest voeren het feestelijke Magnificat van C.P.E. Bach uit o.l.v. Benjamin Bakker.

Op 18 januari 2017 werden onze dochters Nore en Vieve geboren met 24 weken en 5 dagen in het AMC. Vroeggeboren baby's lopen een groot risico op hersenbloedingen, hart- en longproblemen en infecties. Voor ons brak er een lange periode van intensieve zorg, verdriet en onzekerheid aan.

Na een periode van 28 weken en 5 dagen waren Nore en Vieve eindelijk thuis. Het hele dorp had de vlag uitgehangen! De artsen en verpleegkundigen spreken wij nog regelmatig, want van de kindjes die het halen zijn de zorgen na de couveuse nog lang niet voorbij.

Wij willen het kinderziekenhuis graag steunen, want er is veel onderzoek nodig voor de preventie van vroeggeboorte en voor de zeer gespecialiseerde zorg van extreem kwetsbare baby's.

Op zaterdag 17 november organiseren wij een benefietconcert in de Broeker Kerk van Broek in Waterland. Het kamerkoor Amsemble en het ABC orkest voeren het feestelijke Magnificat van C.P.E. Bach uit o.l.v. Benjamin Bakker.

Het Magnificat voor koor, orkest en solisten is een werk waarin de elementen van geboorte, liefde en vertrouwen op lumineuze wijze is vertolkt.

Meer informatie over het benefietconcert en hoe u uw steentje kunt bijdragen vindt u op www.amsemble.nl.

Bron: Benjamin en Anne-Marie Bakker

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services