Het kloppend hart van Waterland
Live

Beleaf it: Waterlandse ondernemers bepalen nieuwe najaarslook in hairstyling Europa

Gepubliceerd: Zaterdag 13 september 2014 19:37

Beleaf it: Waterlandse ondernemers bepalen nieuwe najaarslook in hairstyling Europa

Edwin de Kwaadsteniet en Lutske Veenstra hebben de handen ineengeslagen en een gedurfd concept in de markt gezet.

Vorig jaar kwam Lutske tijdens de Wijnroute langs bij de Stadskapper voor een glas wijn. Wat volgde was een geïnspireerd gesprek over samenwerking, wat resulteerde is een prachtige nieuwe creatie van een gedurfd concept in hairstyling. De wijnroute is een prachtig evenement in Monnickendam, maar vormt hiermee zelfs de basis voor succesvol ondernemerschap.

Tijdens het interview dat Omroep PIM met hen beide had, vertellen ze hoe ze het hebben aangepakt en wat de basis voor hun succes was. Edwin stond aan de basis van het concept en Lutske heeft het concept verder vormgegeven in beelden die straks in 22 landen te zien zijn bij vele duizenden kapsalons.

Ze geven aan dat het belangrijk was om in het creatieve proces breed te kijken en inspiratie op te doen bij andere sectoren in de maatschappij. Zo is bijvoorbeeld het Two Tone concept uit de auto-industrie gebruikt als inspiratie voor nieuwe haarstijlen. Voor beide ondernemers was het tevens belangrijk om vast te houden aan het originele concept en geen compromissen te sluiten. Uitgaan van eigen kracht kenmerkt hun werkwijze. Dit alles heeft geleid tot een trendcollectie onder de naam “Beleaf it”. Deze collectie wordt gekenmerkt door strakke lijnen en  door intense kleuren zoals aubergine, donkerrood en koper.

Tijdens de komende wijnroute in oktober zal de kleur rood wederom een belangrijke rol spelen en wie weet welke samenwerkingen eruit voortkomen.

Bekijk het interview op Omroep Pim en zie de eerste beelden van deze nieuwe trend.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services