Het kloppend hart van Waterland
Live

Bedrijfsbezoek Ondernemersvereniging Waterland aan Poort van Amsterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 29 april 2016 19:09

Bedrijfsbezoek Ondernemersvereniging Waterland aan Poort van Amsterdam

Om zes uur stroomde de prachtige ontvangstruimte van Europarcs Resort Poort van Amsterdam vol met ongeveer 80 leden en partners van de ondernemersvereniging Waterland. Het doel was een bedrijfsbezoek aan het in aanbouw zijnde Resort en de Algemene ledenvergadering.

Bas van Baarsen heette een ieder welkom, waarna Bart Homan, parkmanager van het complex, een korte uitleg gaf over het bedrijf en de opzet van het park waar o.a. hoofdgebouw met een restaurant, wellnessfaciliteiten, zwembad en jachthaven worden gerealiseerd naast een groot aantal recreatiewoningen en appartementen. Bij terugkomst wachtte een prachtig buffet verzorgd door een aantal Waterlandse ondernemers nl. Eetwinkel Jesse, Dolce&Gelati, Bakker Gutter, Delicatessen Zuid, Dick Schaap, en Coffee & Cacao.

Hierna begon om acht uur de algemene ledenvergadering. Als eerste kwam Paul Close aan het woord de nieuwe bedrijfscontactfunctionaris van de Gemeente waterland. De nadruk van zijn werkzaamheden zal de komende tijd vooral liggen op het samenstellen van een economische agenda. Bij het zogenaamde Ondernemersloket kan iedereen terecht die een vraag heeft over vergunningen, aanbestedingen en verbeterpunten in algemene zin. Dit jaar zal hij de verschillende kernen aandoen samen met een bestuurslid van de ondernemersvereniging. De agenda staat op de website www.ovwaterland.nl.

Vervolgens kreeg Jan Meerman het woord die samen met Gerard Meij vorig jaar de bijzonder succesvolle Visdagen in Monnickendam organiseerde. Zes vrijdagen waar in de haven van alles over vis valt te beleven. Hij deed een dringend beroep op de aanwezige ondernemers om dit voor Waterland belangrijke evenement te steunen.

Tot slot volgde het formele deel van de vergadering met een terugblik en toekomstbeeld door de voorzitter. De financiƫn werden uit de doeken gedaan door de penningmeester, waarna het bestuur decharge werd verleend. Een gezellig samenzijn onder het genot van heerlijke nagerechten sloot de avond af.

Bron: Ondernemersvereniging Waterland / Foto's: Ria Houweling

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services